Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Prima zi de muncă a guvernului Dragnea

Am început anul cu un nou guvern, unul alcătuit din profesioniști aleși de PSD. Afirmația de mai devreme ar putea părea o antiteză perfectă, dar să continuăm.

Este evident că mulți români nu știu cum funcționează statul. La fel de mulți n-au auzit în viața lor de miniștrii propuși de Dragnea și tot ce trâmbițează presa acum (că-s corupți, dubioși, jenanți) nu provoacă nici măcar o reacție. Alegătorul clasic va spune „hai domnule să vedem ce fac și ăștia pentru țărișoara asta a noastră, să ne dea și nouă să trăim mai bine”.

O să vă dea.

Ce se întâmplă astăzi în politica românească nu este din cauza/datorită/mulțumită celor 45% din 40% (prezența la vot) care au decis s-o cotim spre 1990. Că nu pot să mă mândresc nici cu ăi 60% absenți nemotivați. Dar dacă mă uit la Parlament și la Guvern văd exact România. Așa cum e ea: dubioasă, ironică, penibilă, fățarnică.

Nu vă mințiți că suntem o nație grozavă doar pentru că Mircea cel Bătrân, Aurel Vlaicu, Nadia și olimpici de aur. Excepții. Toți ăștia buni sunt primele două foi ale acestei cepe naționale. Cu cât desfaci mai mult spre miez te apucă plânsul.

Nu e nimic dubios că Lia Olguța Vasilescu e ministra Muncii. Într-o altă țară ar putea părea scandalos, dar la noi e normalitate. Primul demis după scandalul Colectiv a ajuns ministru? Evident! Un minister al Identității Naționale condus de un teolog? Doamnelor, pregătiți baticele, se așterne ortodoxismul peste țară.

Laicitatea, transparența, profesionalismul sunt valori păgâne în România. Nu vin sataniștii din Vest să ne învețe pe noi cum să trăim? Că noi o facem deja de 2000 de ani în perpetuum stupizenie.

Cum o să fie prima zi de muncă a Guvernului Dragnea? În primul rând refuz să-i spun „Guvernul Grindeanu”. Grindeanu e mai inutil în politică decât sunt asistentele TV în televiziune.

Prima zi…

O să auzim multe „vaaai, dar ce a lăsat Cioloș aici domnule! Priviți și voi greaua moștenire! Incredibil domnule. Au intrat încălțați cu pantofii lor de la Bruxelles pe mocheta din Sfântul Guvern Român! Nu se poate așa ceva…

Priviți ce au făcut prin țară domnule. Prăpăd soroșist! Au distrus bunătate de țară. Trebuie să reparăm tot. Nu, nu ne mai putem respecta promisiunile din campanie, toată energia aia fiind acum îndreptată spre repararea prostiilor făcute de Cioloș.

Vai de capul meu, și-au lipit și mucii sub birouri! Este absolut înfiorător. Estimăm un cost de 50.000 de euro pentru curățarea acestor muci. Dacă au mai flegmat și în curte se duce naiba bugetul.

Repede, să ne aprindem o țigară în interior  și să gândim”.

Cam asta o să auzim în următoarea perioadă. 

Aștept cu nerăbdare să ne distrugem și la următoarele alegeri să-i schimbăm pe hoții ăștia cu salvatorii ăia de la PSD.

afise electorale cinstite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.