Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Viața la cămin: sex, salam & manele

Din start trebuie să vă spun că eu n-am fost căminist.

Două lucruri mă leagă de căminul de studenți:

  1. când mergeam la laboratorul de radio aflat în cămin vedeam studentele mergând la duș, traversând holul pe care așteptam să intru la curs îmbrăcate în halat sau prosop și cu o relaxare de ziceai că se duc la baia din casa lor și eu nu exist acolo;

și 2.  când la invitația unor prieteni am stat două nopți în cămin. Timp în care mi-am dat seama că în cămin nu se doarme, nu se face sex intim, nu se mănâncă gourmet și „nu știu nimic, n-am văzut nimic”.

schita-1

Două nopți și trei zile în care m-am rupt de prețiosul meu pat și am dormit cu alți oameni într-o cameră mică, plină de chestii foarte importante pentru fiecare, cu 0 intimitate. Dușurile erau o aventură în așteptarea apei calde și la bucătărie tigaia era bună să-ți prăjești ouă și să omori lighioane. Era tigaia-plici.

În rest un kibuț interesant, unde aproape toți se cunoșteau între ei, dar nu știau mai mult decât trebuia și nu vorbeau mai mult decât era necesar. În acele zile am auzit toate stilurile muzicale posibile, venind din toate părțile, tupeul fiind măsurat în puterea boxelor. Boxele, poate cele mai împrumutate obiecte într-un cămin. După bani și… (era să fac o glumă misogină).

Două nopți și trei zile de legende studențești, povești cu gangbang-uri și multiple happy end-uri. Două nopți și trei zile de „o vezi p-aia? Pfff…” sau „tipul ăla e aici de 10 ani… vai de mama lui…”.

schita-2

Ca să fiu sincer nu cred că puteam rezista mai mult. Pentru mine căminiștii sunt oameni cu un sistem imunitar foarte dezvoltat la boli precum lipsa de intimitate, lipsa unor condiții decente și liniște. Ori te adaptezi, ori dormi la cursuri.

Dar din exterior am remarcat faptul că numeroase cămine sunt urâțele. Bine, eu am fost la privat și mă gândesc la faptul că n-au mai avut bani să înfrumusețeze fațada căminului după ce au construit una dintre cele mai urâte clădiri universitare din România.

De fapt aici voiam să ajung, la faptul că numeroase clădiri cu o mai mică sau mai mare legătură cu studenții sunt urâte.

Cei de la Becks s-au gândit să organizeze un concurs și să pună la votare trei modele de graff-uri, numai bune de pus pe un calcan în Regie. Cel mai votat design va ajunge pe un perete uriaș de 360 m.2.

Așa că-n viitorul apropiat, când vei mai trece prin Regie, spre cursuri, ori în căutarea iubirii pierdute, o să vezi ceva frumos care să-ți dea de gândit că am părăsit comunismul și blocurile gri acum 26 de ani.

Intră și votează și tu modelul preferat și ne vedem pe 18 noiembrie la lansarea oficială. O să se lase cu muzică.

Intră și votează AICI!

14971469_891093174360476_495584655_o

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.