Numele meu este anxietate și am George Bonea.

„Iuby, cum ai făcut banii ăștia?”

Pe Mihaela Rădulescu am cunoscut-o prima dată prin clasa a 12-a, în timpul unui program de mentorship pentru jurnalism. La Teatrul Bulandra, împreună cu Bucurenci și mulți alții, Răduleasca ne-a împărtășit din secretele succesului ei.

Am notat ideile de bază: muncă, muncă și iar muncă.

Apoi a scris ea niște cărți pe care le-am răsfoit și le-am pus în raftul „după ce termin toate celelalte cărți de pe planetă”.

Peste ani am văzut că a devenit un personaj și mai interesant. Ba chiar scandalos. Cea mai recentă întâlnire cu ea a fost în cadrul emisiunii „Românii au talent”. Am schimbat 3 cuvinte în culise și-n rest ce a văzut toată lumea la TV. Am recunoscut mereu că nu mi se pare o bombă sexy, n-o consider o femeie proastă, nu-mi pasă că a râs la glumele mele și nu mă înmoaie gândul că mi-a zâmbit, ori că a spus că am glume inteligente.

La scurt timp după ce am fost lăudat în direct am auzit cum a dat cu mucii-n fasole prin declarații homofobe și multe altele. Am reacționat.

Acum am citit o anchetă foarte interesantă făcută de cei de la Rise Project. Despre cum niște rechini imobiliari au făcut bani frumoși după 1990. Vorbim de nume grele: Nicu Gheară, Onțanu, Oprea și mulți alții. Printre acești mulți alții îl avem și pe fostul soț al Rădulească-i, Elan Swartzerbergerfutenmuter. Nu știu să-i spun numele complet și îmi tremură mouse-ul de frică dacă încerc să-i dau copy-paste.

Vă invit să citiți cu atenție textul de la Rise Project, asta dacă ați ratat link-ul de mai sus. Uite, îl las AICI, AICI și același text AICI. N-aveți cum să-l ratați acum.

Bun.

Între 2004 și 2008 Mihaela Rădulescu a fost soția lui Elan Swarterburger. Conform datelor Rise Project, perioada 2004-2008 a fost foarte bună pentru Elan. Nu doar pentru că s-a căsătorit cu o mare vedetă, dar s-a combinat și cu niște bijniss-uri bănoase.

Nu știu cum sunteți voi domnilor, dar eu când vin acasă cu bani îmi place să-i spun iubitei. Nu ne ascundem unul de celălalt. „Uite iubita, ăsta e salariul”, „ăștia sunt din stand up” sau „milionul ăsta de euro l-am găsit pe jos la metrou”. Vorbim, comunicăm, suntem transparenți.

Oare cum a fost relația dintre Mihaela Rădulescu și Elan Swartescu? El venea acasă, cu buzunarele ticsite de milioane de euro din afaceri imobiliare, și Mihaela spunea că i s-a tăiat maioneza din ouă Faberge? Nu te întrebi niciodată de unde are bărbatul tău marafeți? Când stai pe yacht-ul lui nu-ți vine niciodată în minte „oare câte flyere a împărțit sărăcuțul pentru toate astea?”.

În 2008 Răduleasca a divorțat de Elan. Dar a ales să-i poarte în continuare numele, ăla pe care nu-l pot tasta corect. Poate că așa funcționează Răduleasca: vânează nume de familie și la 80 de ani o să vorbim despre Mihaela Rădulescu Swartenbelfer Oțil Omul-Care-A-Sărit-Din-Spațiu Ionescu Popescu Gates Trump.

Astăzi Răduleasca locuiește la Monaco. Lumea spune că stă în casa și pe banii lui Elan. Elan nu mai e de găsit. Cică se ascunde prin Israel, fiind dat în urmărire internațională.

Concluzia e simplă și previzibilă: avem o vedetă care a avut o relație cu un infractor. Despre asta n-a vorbit niciodată. Dar apare periodic în presă să vorbească despre cum „România este…” și „România nu este…”. Toate astea când nu stabilește cine are și cine n-are talent în țara asta.

Acum nu-s nebun, n-am pretenția să-și dea Răduleasca în gât fostul soț. Dar să nu dea altora lecții de morală.

Ce ironică și ipocrită-i viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.