Un jeg uman valorează cât un telefon AllView. Stricat

2

Comedianții cunosc o grămadă de oameni. Tot felul de prietenoși, dubioși, amuzanți, critici și impresari. Tot felul de persoane care îți vor binele (sincer), sau care vor să rupă o bucățică din tine și să faceți o „treabă” împreună.

Așa l-am cunoscut pe Sabin din Mediaș. După un show acolo a venit la mine și la celălalt comediant și a început să caute prietenie. Părea că știe lume, se saluta cu toată lumea, patroni, barmani, etc. După câteva pahare ne-am împrietenit pe Facebook și a rămas să discutăm pentru programarea unor viitoare show-uri împreună. El „știa” locații. Deja vorbea cu mai mulți comedianți. În scurt timp am revenit în Mediaș cu alte două show-uri, niciunul programat de el. Dar în aceste vizite am mai băut un pahar, am mai vorbit una-alta, era altfel nivelul de încredere. Mai ales că, deja, se cunoștea cu vreo 70-80% din comedianți și apropiații lor.

13501963_1185207231497686_2758877918036914418_n

În ultima vizită m-am plâns eu de un telefon AllView pe care-l aveam de 6 luni și, deja, mergea ca o cizmă pescuită dintr-un lac plin cu lacrimi.

Mi-a zis că „știe el un băiat”, îl repară și-mi trimite în cont banii pe el. 350 de lei. Când l-am luat am dat 700 de lei pe el, dar și-a pierdut din valoare de când l-am pornit. Altfel AllView-urile sunt foarte bune pe post de suport pentru pahar sau obiect pe care să-ți sprijini telefonul ăl bun dacă nu vrei să atingă masa. În concluzie, telefonul meu a ajuns la Mediaș la Sabin. Am mai schimbat 2-3 vorbe cu el și apoi nimic. N-am primit banii, nici telefonul, nici „salut, am fugit cu AllView-ul tău în Thailanda și ne-am căsătorit”.

Între timp am uitat de tot, că la valoarea mea nu mă fac pe mine 350 de lei… mai ales de când am descoperit ketchup-ul la găleată.

13438807_1185207471497662_2851508562834978618_n

Ce am aflat eu azi? Că impresarul și prietenosul Sabin, zis și Sabin Draggy, e mare escroc internautic. Practic s-a dat rănit în Colectiv și a supt niței bani de la oamenii cu inimă și portofel. Și nu doar că a fost rănit în Colectiv, dar s-a dat și membrul trupei Goodbye to Gravity. Cu Google am aflat că Sabin Draggy a mai fentat și alți oameni, mințind că este chitarist în nu-știu-ce-trupe, reușind să sifoneze niște bani.

Eu sper să-l găsim împreună pe respectabilul Sabin și să-l băgăm unde-i este locul. Cât despre telefonul ăla AllView, vreau să și-l bage-n anus pe post de dop. Și eventual să-l folosească pentru a-l suna pe Satana când mai vrea să-și vândă din suflet.

 

Recomandări
2 Comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *