Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Denise Rifai, jurnalista cu strap-on

Undeva într-o facultate de jurnalism din România, chiar și la Spiru, există o tânără cu ochelari „fund de borcan” și fierătanii înșurubate în gingii, care nu știe să stea pe tocuri porno, o fustă scurtă îi vine oribil și când se rujează își colorează dinții. Fătuca asta despre care vă spun are nevoie de puțină îndrumare-n viață (și o hazna de noroc), pentru că în ce ține de jurnalism e cu mult peste ce vedem astăzi la TV.

Precum alte domenii de activitate, s-a umplut și jurnalismul de figuranți. În gazetărie sunt toți înverșunații planetei, la radio auzi tot mai des oameni care au nevoie urgent de un logoped, iar la TV… la TV trebuie să fie ceva plăcut ochiului, eventual să urmărești programul fără sunet. Și nici măcar nu vorbesc despre show-urile proaste-proaste, ci despre alea care se vor bune/serioase, dar sunt proaste.

M-am enervat de două ori urmărind înregistrarea de mai jos:

 

  1. Pentru că Denise Rifai mă face s-o apăr pe o candidată ALDE. Urăsc să apăr politicieni, mai ales unii care cresc sub „înalta și corecta” îndrumare dată de doi jenanți: Tăriceanu și Daniel Constantin. Asta e, dacă fosta jurnalistă Laura Chiriac n-a gândit mai bine, acum își așterne pătura politică între un om fără coloană și unul școlit de Tătuca Felix.
  2. Dar de departe cel mai enervant lucru este lipsa de profesionalism a jurna… Rifai. Se vede de la distanță că-i toată foc și pară pe fosta colegă Laura Chiriac. E ca o femeie geloasă că Laura e politiciancă și ea stă ca fraiera la TV, la un post în comă, să zică prostimii știri. Păi să nu te oftici? Să nu faci spume? Să nu repeți isterică aceleași întrebări fără sens? Se comportă de parcă Laura a fost aia mai apreciată în redacție și acum se răzbună: „îți mai aduci aminte când toți colegii spuneau că ești cea mai drăguță? Să vezi ce-ți fac acum! O să te fac să pierzi campania!”. Dacă vă uitați până la final o să aveți impresia că madam Rifai va scoate un bici de undeva, își va rupe hainele și o s-o bată pe Laura peste față în timp ce urlă „Cine e șefa ta? CINE!?”.

Acestea fiind zise, dacă Denise Rifai se plictisește de jurnalism și vrea să-ncerce un domeniu nou, să nu se limiteze la politică. Ăștia la PornHub fac angajări periodice și sigur prinde un post la secțiunea „BDSM” sau „fisting”.

 

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.