Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ceva scurt. De joi

Kinder a supărat extremiștii din Germania după ce a ales să-l schimbe pe piciul arian de pe ambalaj cu fotbaliștii echipei naționale. Așa că toți minionii lui Hitler s-au bășicat când l-au văzut pe neamțul Boateng (un fel de Ionescu în Ghana) pe cutie. Vă dați seama că-n lume sunt oameni care se uită la ambalajul Kinder și-și spun „așa vreau să arate și copilul meu”, ori se duc să adopte copii și întreabă „aveți vreun model ca pe cutia asta?”.

Începe să-mi placă diversitatea asta-n publicitate. Poate că în sfârșit o să vedem mai multe femei în reclame la bere, unele chiar râgâid (și femeile fac asta), și aștept spotul TV la tampoane din perspectiva bărbatului. Dacă el e nevătămat înseamnă că tamponul ăla chiar face minuni.


Condrea, patronul Heil-Pharma, a fost înmormântat creștinește. De unde știm? Au avut grijă cei de la Antena 3 să filmeze înmormântarea din aer, cu o dronă. Te doare mintea…

Acum, făcând abstracție de realizarea celor de la Antena 3 care se comportă de parcă au băut dezinfectanți diluați, Condrea nu e bănuit că s-a sinucis? Adică încă se cercetează asta. Știm sigur că n-a murit de inimă rea, n-a făcut infarct la volan. Mai sunt trei ipoteze: sinucidere, Illuminati, ori s-a aruncat copacul în fața mașinii lui.

Până se află adevărul cred că BOR-ul trebuia să se țină sus și tare și să nu-l îngroape creștinește. Din respect pentru ceilalți sinucigași sau posibili sinucigași pe care a refuzat să-i onoreze cu bla-bla-ul scriptural. Dar mna, Condrea nu era chiar un sărăntoc, rupt în coate, vai firma lui…

Dacă între timp se află că și-a făcut felul ce vor face preoții? Se duc la cimitir și retrag slujba? O spun invers? Îi contactează rudele și le spun „să știți că nu se pune slujba aia”?

Un pasager cu probleme la organul care te ajută să știi pe ce parte să pui chiloții a încercat să deschidă ușa unui avion la 11.000 metri altitudine pentru că voia să fumeze o țigară.

Problema nu era că se depresuriza avionul și mureau toți, dar pilotul s-a jurat că nu mai strânge chiștoacele de pe aripă și e sătul să-i murdărească oamenii avionul cu scrum.

Cică înainte a avut o cursă cu români și tot zborul au stat pe aripă să-și facă selfie-uri, să fumeze și să bea. Unde mai pui că unii, beți, au intrat peste el în cabină și l-au luat cu „boss, mă lași 5 minute la covrig? Că știu o scurtătură și vreau să luăm un prieten”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.