Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Ce se mai întâmplă în timp ce tu te-ntrebi dacă Star Wars VII o să fie mișto (NSFW)

A murit Jar Jar Binks?

O să vedem efecte sau poveste? Yoda e tot verde și constipat sau a încercat Activia cu actiregularis? Și multe întrebări care macină poporul vis-à-vis de cel mai nou Star Wars. Cu toate astea, înainte să ieșim în stradă și să strigăm “Pesede/ Star Wars șapte/ Aceeași mizerie!” să ne aplecăm ochiul critic spre alte aspecte demne de atenția noastră:

star 1

  • Spectacolul coregrafic “More than naked”, găzduit de Teatrul Național București pe data de 11 decembrie, o să fie interzis minorilor pentru că 20 de dansatori se plimbă-n puțele și păsăricile goale pe o scenă. Am folosit limbajul ăsta pentru că dacă vorbeam despre Capatos sau Mădălin Ionescu era evident că țâțele, pizdele și pulile din emisiunile patronate de cei doi nu meritau cenzură.

Cu toate că nu este un spectacol cu și despre sex, cum probabil ar crede pudibonzii la auzul unor testicule în vânt, “More than naked” n-o să fie accesibil ochiului adolescentin, tineret care știe deja tot ce are youporn-ul, pornhub-ul și televiziunea de oferit. Practic le refuzăm o formă de artă pe care o oferă trupul uman, păstrând nuditatea pentru videoclipurile trupelor dance și de manele.

star 2

  • Un polițist comunitar din Bârlad a scormonit prin jucăriile lăsate de Moș Nicolae sub bradul din centrul orașului pentru copiii nevoiași.

Asta nu mă miră pentru că oricum vorbim despre niște polițiști de jucărie. În continuare nu pot da credit unor concetățeni care prin cine știe ce mod au ajuns să poarte o imitație de uniformă în jocul lor copilăros “hoții și polițiștii comunitari”. Ca să-nțelegeți puterea unui comunitar trebuie să știți că-ntr-o luptă 1 la 1, pensionarul cocârjat de la metrou bate orice comunitar. Dacă nu din pumni, din cultură generală sigur.

Am spus că-i NSFW
Am spus că-i NSFW
  • Chimicalele din aromele băgate-n țigările electronice provoacă (și ele) cancer. Cred că încă n-a fost nimeni îndeajuns de clar și de concis: orice bagi în plămâni și nu e oxigen îți poate provoca moartea. Acum e interesant de aflat dacă ce expiră fumătorii de electronice este cancerigen și pentru nefumători.

star 4

  • Președintele de consiliu din Satu Mare îi face campanie unei concurente de la Vocea României.

Practic orașul s-a umplut de mesaje și panouri prin care oamenii sunt îndemnați să voteze mândria orașului. Cum puștoaica talentată este fată de fost bo$$ peste poliția din Satu Mare, devenit apoi membru PSD (ce altceva?) cred că tot circul ăsta a făcut mai mult rău decât bine. 1. O prezintă pe tânără ca fiind o divă de provincie ȘI 2. Oricum e un concurs în care mulți concurenți sunt mai talentați decât o parte din jurați.

star 5
PORNO!
  • Se moare prin orfelinate. Faptul că doi copii s-au sinucis recent în orfelinate a atras atenția asupra faptului că viața-n orfelinat e un chin. Și-ncepi să-ți pui întrebări: dacă un copil e crescut într-o familie groaznică în care părinții îl bat, ce faci cu el? Îl lași acolo? Sau într-un loc unde e tratat la fel de prost + trei mese calde?

 

Acestea fiind zise, dar și multe altele pe care nu le-am văzut eu, chiar mai contează dacă Star Wars o să fie genial, sau precum un film de Sergiu Nicolaescu? Oricum tot la penare, pixuri și jucării se rezumă. E un film. La câte d-astea apar o să uităm de Star Wars până la Revelion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.