Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Cum m-a băgat Radio 21 în depresie

Influență: Radio 21 + colesterol scăzut

Eram acum vreo două dimineți în trafic și ascultam radio.

Ba chiar Radio 21. Asta nu se-ntâmplă prea des de când am descoperit Music FM, din motive evidente: vreau să ascult muzică nu DJ care râd la glumele lor. Și serios că știu cum e pentru că și eu când făceam matinal la radio mă credeam fooooarte amuzant. Eram puști, la 20-21 de ani crezi multe. Dar știu că e greu s-o dai funny și plin de energie în fiecare dimineață. D-aia există oameni care scriu glume și material pentru cei de la radio. Doar zic…

Și cum ascultam eu matinalul de la 21 am început să fiu și atent la dialogul lor. Foarte lung. Și destul de neamuzant despre loțiunea de plajă. A-ncercat s-o dreagă Shurubel cumva, dar dacă nici subiectul nu-ți permite n-ai de unde. Din vorbă-n vorbă am înțeles că Kegheș era pe „teren”, în costum de baie, haha hihi hoho, super fun, super caterincă. Ca mai apoi s-o aud pe Marina Neagu, colega lor de emisiune, că Kegheș „are mușchi, arată bine…”. Parafrazez, dar cam p-acolo. Moment în care m-am întristat… rău.

21 2

Mă uitam la volan și la mâna mea și cum cea mai subțire parte a volanului e mai groasă decât cea mai groasă parte a mâinii mele.

Mă uitam la abdomenul meu care n-are pătrățele ci pare mai mult un mic bloc de desen, ca să nu mai spun că mi-am amintit că am tocit centura de siguranță cu coastele. Mă simțeam urât de tot. Parcă acum îi înțelegeam pe prietenii care stăteau pe locurile din spate și mă-ntrebau „George, ce indică săgeata aia pe kilometraj?”. Aia nu era săgeată, ci mâna mea pe volan în dreptul kilometrajului.

Ce să vă mai zic? Că-s oameni care-mi pozează mașina din mers crezând că-i primul automobil din România care circulă fără șofer? Că se-ntreabă lumea de ce mașina are două schimbătoare? Că scot mâna pe geam și aud oameni spunând „uite dragă ce lung e bățul pentru schimbat direcția în mașina aia”? Nu mai zic nimic. Mi-a ajuns de câte ori a râs mascota Michelin de mine.

21 4

Că aia e, n-am mușchi și ca mine-s mulți.

Care împreună facem puțin. Noi ăștia slabi (ectoformi) suntem un fel de kriptonita cocalarilor. Le e frică să nu-i atingem ca să nu se îmbolnăvească de nemamușchită. Că n-au avut nici ai mei inspirație. În loc să mă dea la rugby, polo sau haltere, au zis că dansul sportiv e de mine. Frumos, prestanță, eleganță și-s un fel de Mihai Petre când merg la petrecerile organizate pentru nevăzători. Din păcate nu-s frumos, n-am mușchi, nu-s Kegheș.

Sunt conștient că n-o să apar niciodată într-un pictorial nud pentru site-ul biciclescu.ro pentru că n-aș reuși să mă văd de bicicletă. O să-l sune lumea pe Ariel să-l întrebe de unde se poate cumpăra ghidon cu mustață.

21 3

M-am întristat rău după ce am auzit la Radio 21 care-i standardul de frumusețe la bărbați. Am tras pe dreapta, am pus pe avarii, am coborât, trist, apatic, deprimat, m-am dus la șaormeria Dristor, am cerut una mare cu de toate și am început să mănânc și să plâng. Îmi curgeau lacrimi sărate în maioneză și oamenii din jurul meu se uitau la mine și spuneau „uite-l pe bietul băiat urât cum plânge-n șaorma aia frumoasă și plină de mușchi”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.