Numele meu este anxietate și am George Bonea.

Suntem un popor mântuit și mânuit

Ponta-VictorPrezent la inundații pentru a le confirma proștilor că el e cu poporul, Victor Ponta a reușit să înfăptuiască minuni ce fac și moaștele să roșească. Bine, n-a oprit ploaia și n-au frecat babele de el izmene și bilete la Loto, dar orișicât, a promis repararea de urgență a unor drumuri și ridicarea unor case. La cât de serios părea cred că-s deja muncitori-scafandri care se chinuie să toarne ciment la doi metri sub apa râurilor ieșite din matcă.

Incredibil e că a ajutat o bolnavă de cancer!

N-a atins-o și a scăpat femeia de boală, ci a vorbit cu ea în fața camerelor (aici!), femeia și-a spus povestea și Ponta a spus „se rezolvă!”. Un fel de dumnezeiesc „și se făcu!”. La câteva ore după ce Ponta a promis, femeia a fost sunată de directorul casei de asigurări și a primit  confirmarea că la prima oră o să „se rezolve”. Putem spune că i-a pus Ponta mâna-n cap femeii.

Acestea fiind zise, propun canonizarea lui Victor Ponta.

PreaPremierul. Să-l băgăm în calendar. Să fie zi liberă. Zi în care oamenii fac grătare și ascultă manele lângă zidurile mânăstirilor. Să-l îmbălsămeze și să-l pupe mii de oameni. Să fie un pelerinaj cum n-a văzut neam de neamul Paraschevei. Să câștige prezidențialele atât în Cer cât și pe Pământ.

Așa că dacă vrei minuni nu te ruga la Dumnezeu, ci la Ponta. El poate transforma apa-n voturi. Că de vin ne-am săturat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.
Nu mai bine te abonezi și-ți trimit eu un newsletter frumos din când în când? O să-ți placă.