Și dacă Mișel Jackson chiar a fost cucu?

Dacă ați mai avut ochi și pentru altceva în afară de știri despre PSD, Dragnea și naționala de fotbal, tocmai ce s-au desecretizat niște detalii privind viața lui Michael Jackson, Regele Pop.

Cum probabil că nu-și doreau prea mulți să afle, Mișel deținea o interesantă și impresionantă colecție de materiale pornografice cu animale, copii și sado-maso. Se pare că artistul a mers cu spatele nu pentru că așa dansa el, ci pentru că ascundea niște secrete. Și dacă ești lipsit de empatie ai putea spune că nu-ți pasă și că aceste știri nu te afectează decât dacă ai sub 14 ani și ești băiat.

Dar sunt două întrebări bune la care până acum nu și-a răspuns nimeni:

1. De ce-i o problemă atât de mare pentru fanii lui Mișel să accepte că artistul lor preferat era dus?

N-a spus nimeni că muzica lui e mai proastă (cu toate că dacă mă întrebați personal…), n-a zis nimeni că nu știa să danseze, ori că n-a fost un showman bun, un produs de marketing extraordinar. A avut toate aceste calități demne de un star la nivel mondial. Doar că mna, se pare că îi plăcea să molesteze copii, îi plăcea să vadă animale făcând sex și era un fan al bicelor și acelor în sfârcuri. S-au scris și făcut multe filme despre viața lui, despre cum n-a avut copilărie și a fost mereu tratat ca o marfă de tatăl lui, fiind copilul „minune” care poate scoate familia din sărăcie. Apoi boala de piele, schimbarea, hormonii, povestea cu nasul, mumificarea la care se supunea, delirul vieții personale, Neverland… serios! Nu trebuie să apară acum Poliția cu niște poze scârboase ca în sfârșit să accepți că Mișel era bolnav. Bine. Tu poți dansa liniștit pe muzica lui în timp ce te ții de zona intima, dar nici nu vreau să mă gândesc la ce însemnătate avea această mișcare pentru Mișel.

Moonwalk-1

2. Oare cum va rămâne Michael în istorie? Artist sau pedofil?

Că dacă nu știați, a făcut și câteva victime. Și oricâte piese a avut el în top-uri, la câte petreceri nebune ai dansat pe muzica lui, câte lacrimi ai vărsat în anii 90 când a venit în țară și-a dat noroc cu Iliescu, Mișel rămâne un pedofil care a molestat niscaiva băieței. N-am știut prea multe atunci pentru că banii, mulți, pot cumpăra liniștea unei planete. Deci? Cum o să-l ținem minte?

933550-740285_michael_jackson___boys_super

Știu că unii conspiraționiști își pun problema că e totul o denigrare. De ce? De ce ai vrea să denigrezi un om despre care am stabilit deja că nu era sănătos? Cine are de câștigat? Lady Gaga? Să fim serioși. Știam că era nebun încă de când era în viață. Dar eram prea curioși să știm cum se apleacă el în față la 450 și nu ce face în castelul lui kitchos, dubios, sinistru. Acum am aflat. Just beat it!

DA DA, CUM ZICI TU…

dă cu părerea...

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *