Într-o țară fără coaie e normal să fie scump oul

De vreo câteva zile se tot vorbește despre prețul ouălor.

Cică a ajuns să coste 1 leu. De ce? Greu de explicat într-o singură postare de blog. Oamenii spun că oul iese din găină valorând câțiva bănuți, dar magazinele sorosiste îl pun la vânzare la preț de Faberge.

Vă dați seama cât de frustrant trebuie să fie pentru găini? Să produci ceva care-i ieftin și să ajungă-n galantar cu suprapreț? Gâinile astea trăiesc suferința croitorilor H&M din Cambodgia.

Dar oare există un alt substrat pentru această scumpire? Oare are vreo simbolistică națională geto-dacă?

Mi-am consultat cărțile de Tarot și gloaba de cristal și reiese că merităm ce se-ntâmplă.

Fiind urmașii lui Ardem Grânele, Otrăvim Fântănile și Îi Mazilim Când Dorm, oul este un substitut extraordinar pentru vitejie. Nu spargi gura târgului, dar coaja n-are șanse-n fața ta.

Unde mai pui că suntem un popor flămând după fudulii. Ar devora românii la testicule de animale într-o fericire. Dacă nici asta n-are vreo simbolistică… Vedeți meniurile românești: fudulii, creier de porc/vacă și momițe. E normal așa ceva? Bine că vine noul val din spate și se masculinizează țara devorând kale, avocado și caju.

Personal mă mir că ouăle s-au scumpit. La cât de pașnic se protestează îmi dau seama că ouăle-s degeaba.

 

DA DA, CUM ZICI TU…

dă cu părerea...

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.